You are currently viewing ROBOTIC 101
Kursus Robotic 101 Kursus sehari ini dirangka bagi memberikan pengetahuan asas dalam bidang robotik dan meneroka aspek aspek lain berkaitan dengan robotik. Peserta akan didedahkan pada jenis-jenis robot, komponan robot, peraturan dan etika dalam robotik, kerjaya dalam bidang robotik, dan apakah industri yang boleh menggunakan teknologi robotik untuk memacu ekonomi negeri. Pengisian topik akan dilaksanakan oleh Ts. Julkifli bin Hj Awang Besar, beliau merupakan pengamal bidang STEM yang terkemuka di Sabah. Ts Julkifli memegang Ijazah Sarjana Muda Kej. Elektrik Elektronik UMS dan Sarjana Kejuruteraan Robotik UTHM. Beliau juga adalah Penasihat Teknikal bagi program Pendidikan Robotik Agensi kerajaan dan bukan kerajaan. Semua dijemput untuk menghadiri kursus sehari ini dan anda juga berpeluang untuk berkenalan dengan pakar pakar didalam industri robotik di Sabah ini. Ketetapan tarikh, masa dan tempat adalah seperti berikut : Tarikh : 2 April 2022 (Sabtu) Tempat : Block A, Lot 6, Level 1, Sutera Avenue, Lorong Lebuh Sutera, Off Coastal Highway, 88100 Kota Kinabalu Sabah Masa : 9am - 5pm Daftar disini :https://bit.ly/Robotic101 Pendaftaran adalah percuma dan makan dan minum akan disediakan oleh pihak penganjur. Sebarang pertanyaan sila hubungi (Suhailah): wa.me/60178932394

ROBOTIC 101

Kursus Robotic 101                                                               
Kursus sehari ini dirangka bagi memberikan pengetahuan asas dalam bidang robotik dan meneroka aspek aspek lain berkaitan dengan robotik.                                                                                                                         
Peserta akan didedahkan pada jenis-jenis robot, komponan robot, peraturan dan etika dalam robotik, kerjaya dalam bidang robotik, dan apakah industri yang boleh menggunakan teknologi robotik untuk memacu ekonomi negeri.                                                                                       
Pengisian topik akan dilaksanakan oleh Ts. Julkifli bin Hj Awang Besar, beliau merupakan pengamal bidang STEM yang terkemuka di Sabah. Ts Julkifli memegang Ijazah Sarjana Muda Kej. Elektrik Elektronik UMS dan Sarjana Kejuruteraan Robotik UTHM. Beliau juga adalah Penasihat Teknikal bagi program Pendidikan Robotik Agensi kerajaan dan bukan kerajaan.                                                                                                         
Semua dijemput untuk menghadiri kursus sehari ini dan anda juga berpeluang untuk berkenalan dengan pakar pakar didalam industri robotik di Sabah ini.                                                      
Ketetapan tarikh, masa dan tempat adalah seperti berikut :                                                                             
Tarikh : 2 April 2022 (Sabtu)                                      
Tempat : Block A, Lot 6, Level 1, Sutera Avenue, Lorong Lebuh Sutera, Off Coastal Highway, 88100 Kota Kinabalu Sabah                                                          
Masa : 9am – 5pm                                                                
Daftar disini :                       
Pendaftaran adalah percuma dan makan dan minum akan disediakan oleh pihak penganjur.                                                                                        Sebarang pertanyaan sila hubungi (Suhailah): wa.me/60178932394