You are currently viewing Kursus Online Streaming Lab
Kursus Online Streaming Lab

Kursus Online Streaming Lab

Penstriman secara langsung membolehkan penonton dapat berinteraksi dengan lebih hebat lagi. Keseronokan yang tidak dapat dinafikan wujud, ketika memberikan tindak balas kepada penonton anda dalam masa nyata melalui tweet atau komen. Rasa kegembiraan itu lagi bertambah apabila anda mendapat maklum balas secara langsung terhadap soalan atau komen anda. Streaming langsung memberikan wajah dan suara kepada kandungan, item yang kurang dalam bentuk pemasaran yang bertulis.

Kursus latihan secara langsung yang dipimpin oleh tenaga pengajar yang dibawa khas oleh Sabah Creative Economy and Innovation Centre (SCENIC) secara langsung kepada anda iaitu Encik Mazrie Mahat, Ketua Pegawai Eksekutif Synxsoft Sdn Bhd, untuk individu atau perniagaan yang ingin belajar mengenai penstriman langsung bagi menjangkau khalayak ramai secara dalam talian.

Belajar dari profesional streaming secara langsung yang berpengalaman dan terus mengikuti corak pemasaran anda dalam norma era baru ini.

Kami akan berkongsi pengalaman kami mengenai perkara yang patut dilakukan dan yang tidak patut dilakukan dalam penstriman langsung, bahagian teknikalnya dipermudahkan dan bagaimana anda dapat melibatkan penonton anda dengan lebih baik semasa sesi streaming langsung anda.

Sertai kami sekarang !! Segala maklumat seperti yang tertera di bawah :

Tarikh : 9 Oktober 2021 (Sabtu)
Masa : 09.00 pagi – 03.00 petang
Platform: Zoom
Yuran: RM20.00

E- Sijil akan diberikan selepas program.

Pembayaran boleh dibuat dengan cara berikut:
Bank: Maybank
Akaun: 510143008627 (K.K.I.P. Sdn Bhd)
Rujukan kod: LiveLab

Daftar di sini: http://bit.ly/LiveStreamingxSCENIC

WhatsApp wa.me/60175959179 jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.